Ми у Facebook
08.07.2014, 11:14

«Бурштинові зорі» 2014: гирьовики з Рівненщини вибороли золоті та срібні нагороди

На всеукраїнському турнірі з гирьового спорту «Бурштинові зорі», який проходив у Рівному минулими вихідними, зібралося понад 100 спортсменів з усієї країни. Місцеві гирьовики продемонстрували достойні результати, виборовши золоті та срібні медалі.
Як повідомляє erve.ua, позмагатися за «Бурштинові зорі» приїхали понад 100 спортсменів з усієї України. Жінки змагалися у ривку (гирі по 16 кг), а чоловіки у поштовху (гирі по 24 кг) та в естафеті.

Рівнянки Анастасія Бондар, Тетяна Фурманець та Галина Третяк здобули золоті нагороди у вагових категоріях 56, 63 та 68 кг відповідно. у найважчій вазі, понад 68 кг, переможницею стала житомирянка Вікторія Степанюк.

У рівненських чоловіків два «золота» - Олексій Котвінський став кращим у вазі 63 кг, а у ваговій категорії 85 кг найкращим став Юрій Чубаєвський.

Спортсменки з Рівненщини здобули на чемпіонаті Європи з легкої атлетики три медалі

Щодо інших вагових категорій, то тут кращі результати показали спортсмени з Харкова (73 кг - Артур Сутула, 95 кг - Артем Гнатусин) та Житомира (68 кг - Віталій Морозов, 78 кг - Олег Мягченко, понад 95 кг - Тарас Панчук).

Абсолютним чемпіоном в особистому заліку серед чоловіків став харків'янин Артем Гнатусин з Харківської області, а серед жінок - Вікторія Степанюк з Житомирщини.

У командному заліку спортсмени з Рівненщині посіли друге місце, випередивши львів'ян й пропустивши вперед спортсменів з Житомирської області.





На правах реклами