Ми у Facebook
09.07.2014, 11:00

У Рівному хочуть підняти вартість проїзду на деяких маршрутах

Таке рішення запропонував міський голова Рівного Володимир Хомко. Після того як члени міськвиконкому не підтримали підвищення вартості проїзду, мер запропонував на наступному засіданні розглянути питання підняття тарифів до 3 гривень на нерентабельних маршрутах, на решті ж лишити - 2,50 грн.
Під час засідання Рівненського міськвиконкому, яке відбулося 9 липня, "найгарячішим" питанням, що викликало жваве обговорення - це підняття вартості проїзду у маршрутних таксі.

Перевізники наполягали на тому, що їх закликали двічі "стерпіти", але тепер вони цього робити не можуть. Серед аргументів на користь підняття вартості називали підвищення ціни на пальне, неможливість працювати далі з такою вартістю проїзду і розповідали про свою підтримку української армії.

ВІДЕО - Скільки коштуватиме проїзд у рівненських маршрутках: дискусія на міськвиконкомі

Але ці аргументи не спрацювали. Жоден член міськвиконкому Рівного не підтримав рішення про підвищення плати за проїзд з 2,50 до 3 гривень.

ВІДЕО - Володимир Хомко - про подорожчання проїзду в Рівному

А міський голова Рівного Володимир Хомко запропонував на наступному засіданні міськвиконкому розглянути питання підняття тарифів до 3 гривень на нерентабельних маршрутах, на решті ж лишити - 2,50, а у вересні знову переглянути.

Тобто на найближчий місяць ціна залишиться на рівні 2 гривень 50 копійок.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ