Ми у Facebook
09.07.2014, 16:37

На Рівненщині знищили незаконний посів марихуани

В ході проведення профілактичної операції «Мак-2014» дільничний інспектор міліції, на присадибній ділянці 47-річного Івана, в одному із сіл Радивилівського району, виявив незаконний посів нарковмісних рослин в кількості понад 50 штук.
Крім того, при подальшому огляді на кухні міліціонери виявили ще близько семи грам сушеної трави. Співробітники Радивилівського РВ УМВС знищили посів та кілька екземплярів відібрали для експертизи.

Правоохоронці встановили, що Івану дане господарство залишилося у спадок від бабусі, в село він приїжджав із Львівщини. Зі слів чоловіка, нарковмісні рослини вирощував для власних потреб. Вже близько тридцяти років він вживає марихуану шляхом куріння.



Шестеро мешканців Рівненщини попалися на копанні бурштину

— За частиною 1 статті 310 (посів або вирощування снотворного маку чи рослин конопель) та частиною 1 статті 309 (виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального Кодексу України відкриті кримінальні провадження, — зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Радивилівського РВ УМВС Олександр Конюший. — Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.





На правах реклами