Ми у Facebook
09.07.2014, 20:14

«Сім’я» Януковича з Волині вивозить сотні мільйонів

Представники так званої «сім’ї» - люди, наближені до колишньої влади, - виводять з Волині усі активи двох крупних банків.
Про це стало відомо під час зустрічі голови облдержадміністраціїГригорія Пустовіта з начальником управління Національного Банку у Волинській області Олександром Бєліком. Про це пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Керівник банку розповідає, що більше 600 мільйонів гривень активів виводяться зараз з області, а це - активи двох великих банки «Форум» і «Брокбізнесбанк».

Хто і що належить до "Сім'ї" Януковича

«Попередні власники просто виїхали з України, а свої зобов’язання перед банками не виконали. Не будемо називати їх імена, вони і так в усіх на вустах», - сказав Олександр Бєлік.

Втім, губернатор привідкрив карти:

«Ці банки замикалися на так званій «сім’ї», на яку, раніше працювала вся країна», - розповідає Григорій Пустовіт.

Аби подібні ситуації не продовжувалися в майбутньому, запевняє начальник управління Національного Банку у Волинській області Олександр Бєлік, по всій країні проведуть стрес-тестування.

На Волині маєток із вертолітним майданчиком можуть націоналізувати [+Фото]

Відповідно, ті банківські системи, які не зможуть виконувати свої зобов’язання, підуть з українського ринку.

Зауважимо, Олександр Бєлік повідомив, що до сьогодні банківська система так зайшла у тінь, що про окремі структури навіть Національний банк не знає, хто є їх власниками.





На правах реклами