Ми у Facebook
10.07.2014, 10:14

На Рівненщині водій в авто перевозив рослини снодійного маку

Під час проведення профілактичних заходів «Мак-2014» працівники ДАІ Рівненщини в салоні автомобіля виявили рослини, зовні схожі на снодійний мак.
Як повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області, 9 липня, близько 2-ї години ночі, на автодорозі Київ-Чоп, неподалік міста Дубно, інспектори ДПС ДАІ зупинили автомобіль ВАЗ-2107 під керуванням 28-річного жителя міста Дубно. Під час перевірки документів працівники Державтоінспекції помітили, що водій помітно нервує. Це викликало підозру в інспекторів, тому на місце події було викликано слідчо-оперативну групу. При огляді багажного відділення транспортного засобу правоохоронці виявили рослини, зовні схожі на мак снодійний, в кількості 101 штука.

На Рівненщині знищили незаконний посів марихуани

Вилучені рослини направлені в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Рівненській області для експертизи.

Шестеро мешканців Рівненщини попалися на копанні бурштину

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), санкція якої передбачає обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Триває слідство.





На правах реклами