Ми у Facebook
10.07.2014, 13:00

На Сході зник волинянин, який віз другу бронежилет

27-річний Сергій Вавриш, який віз передачу одному із солдатів української армії в зону АТО, зник у Донецьку вчора, 9 липня.
"У понеділок скасували доставку посилок "Новою поштою" у східний регіон, тому Сергій зголосився відвезти необхідні речі для свого друга, який зараз перебуває в зоні АТО під Донецьком. Там був бронежилет, розгрузка, портупея, балаклава і рація. 8 липня ввечері він сів на потяг "Київ-Донецьк". Зійшов у Донецьку на вокзалі. Востаннє виходив на зв'язок о 8:30 ранку. У той час знаходився на залізничному вокзалі, збирався взяти таксі, щоб виїхати за межі міста. Якраз домовлявся з таксистами про тариф за проїзд. Відтоді телефон - вимкнений. До точки призначення так і не дістався", - розповіли друзі зниклого чоловіка.

На Волині створили штаб, який займається поселенням біженців

"Можливо, місцева міліція, яка має списки усіх пасажирів, просто здала його бойовикам як "правосека", бо він із Західної України. Можливо, попався під час обшуку на якомусь із блокпостів", - припускають друзі зниклого.

УВАГА!
Вавриш Сергій В'ячеславович, 1986 рік народження.
Прописка: Нововолинськ, Волинська область. У вівторок, 8 липня, о 20:07 виїхав зі столиці 38-м потягом "Київ-Донецьк" (14 вагон, 48 місце). Був одягнений у червону футболку-поло і джинси, мав невелику дорожню сумку. Зріст 170 сантиметрів, повнуватий, лисий, шрами на губі і над лобом.

Волинські танкісти обрали смерть замість полону [+Відео]

Друзі Сергія просять зголоситися усіх, хто його бачив. Надсилайте інформацію на поштову скриньку naz2006ukr.net або телефонуйте на номер: (096)70 33 086.

За матеріалами: Gazeta.ua та Волинські Новини.





На правах реклами