Ми у Facebook
10.07.2014, 13:43

Футбол. ЧС-2014: Аргентина перемагає Нідерланди по пенальті [+Відео]

У не надто видовищному матчі збірна Аргентини здолала збірну Нідерландів у серії післяматчевих пенальті. Основний рахунок зустрічі закінчився з результатом 0:0, а по пенальті аргентинці виявилися сильніші – 4:2.
Загальний малюнок гри з найпершої хвилини був очікуваним. Збірна Аргентини навіть проти менш сильних супротивників намагалася грати на результат, насилу обігравала на попередніх етапах Швейцарію та Бельгію. У голландців було все так, як і у суперника. Найголовнішу задачу, викреслити Мессі з гри, вони виконали успішно.

У першому таймі запам’ятався удар Лео зі штрафного, який вдало відбив Сіллессен. Це був один із найгостріших моментів у матчі…

Аргентинці зуміли нав'язати противнику потрібний собі в'язкий повільний футбол з великою кількістю єдиноборств. Та й самі голландці не робили активних спроб викликати суперника на відкритий бій. Замість швидкого переходу в атаку або тиску великими силами підопічні ван Гаала обирали тривалий контроль м'яча з подальшими передачами у бік ван Персі і Роббена.

Взагалі по частині активності в атаці і винахідливості у обох команд були явні проблеми. Ударів вони майже не завдавали, навіть до останніх передач справа доходила рідко. Нідерланди свій перший удар у ствір воріт завдали вже в компенсований час!

По-справжньому гольовий момент, зауважимо, один на дві команди, вдалося створити вже в компенсований час. Передачею Снайдера скористався Роббен, який втік від Демікеліса та Гарая, але не від Маскерано, який заблокував фактично гольовий удар.

Діло дійшло до післяматчевих пенальті. Перший удар наносив голландець Влаар, який не забив. Також голкіпер аргентинців Ромеро відбив удар Снайдера. А ось у Аргентини всі чотири удари були вдалими.

У фіналі, який відбудеться у неділю, 13 липня, зустрінуться Німеччина та Аргентина. Матч за третє місце відбудеться у суботу, 12 липня, де зустрінуться Бразилія та Нідерланди.

Нідерланди - Аргентина 0:0 по пенальті 2:4

Нідерланди: Сіллессен, Мартінс Інді (Янмаат, 46), Влар, де Врей, Блінд, де Йонг (Класі, 62), Війнальдум, Куйт, Снайдер, Роббен, ван Персі (Хунтелаар, 96)

Аргентина: Ромеро, Сабалета, Демікеліс, Гарай, Рохо, Білья, Маскерано, Перес (Паласіо, 81), Ігуаїн (Агуеро, 81), Лавессі (Максі Родрігес, 110), Мессі

Попереджені: Мартінс Інді, Хунтелаар, Демікеліс






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ