Ми у Facebook
10.07.2014, 22:03

Рівненщина візьме під опіку кілька військових частин

Про це повідомив під час прес-конференції голова Рівненської облдержадміністрації Сергій РИБАЧОК. Очільник області розповів, що вони підготували звернення до Нацбанку, Міністерства оборони та Міністерства інфраструктури.
Представники Рівненської обласної державної адміністрації провели засідання робочої групи з Міністерством оборони України, щоб розробити пропозиції щодо поліпшення політичної ситуації в країні, зняття емоційної напруги та допомоги родинам військових та переселенців.

Рівне: Пункти збору допомоги військовим

– Ми підготували рекомендації до Нацбанку, Міністерства оборони та Міністерства інфраструктури. На частину з них вже є відповіді. Рівненщина почне співпрацю з Міністерством оборони таким чином, що візьме шефство над кількома військовими частинами, – пояснив голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок.

Рівненщина: молодих людей запрошують на контрактну службу в ЗСУ

Шановні читачі!
Ми будемо дуже раді отримати ваші історії про героїв-солдатів, які захищають нашу країну. Якщо ви маєте цікаву історію, яка стосується армії, українських солдатів та офіцерів, сімей військовослужбовців, пишіть на електронну адресу natahakulinich@gmail.com.





На правах реклами