Ми у Facebook
11.07.2014, 08:07

У Рівному розроблятимуть бренд міста

11 липня о 10 годині в залі засідань Рівненської міськради (вул. Поштова, 2) міськвиконком у рамках реалізації транскордонного проекту «Розвиток малого та середнього підприємництва міст Рівного та Любліна» проводитиме першу аналітичну зустріч учасників робочої групи з розробки бренду міста Рівного.
"Одним із основних завдань реалізації проекту є створення та просування бренду Рівного спільно із громадою міста.

Уже кілька років, розробляючи стратегію Рівного та регіону, зачіпалась тема бренду. І поки шукали правильні методики, спеціалістів та необхідне фінансування, такі міста як Дніпропетровськ, Харків, Львів, Луцьк яскраво заявили про свої брендовані міста та не покладаючи рук працюють над їх популяризацією та просуванням.

Мер Рівного Володимир Хомко - про реформу у галузі житлово-комунального госпорадства

Що ж, роботу розпочато і рівнянам лише слід зрозуміти, що бренд це не брелок і не наклейка на ручці чи холодильнику, і не банер при в’їзді в місто. Бренд – це і є саме місто, з його унікальною архітектурою, культурою, наукою, атмосферою та усіма мешканцями! Це сукупність усіх факторів, які в кінцевому результаті народжують образ, що притягує туристів, бізнесменів, культурних діячів і звісно ж інвесторів. Образ, близький не лише мешканцям нашого міста, але і гостям. Образ, який надихає та розвиває місто у всіх сферах його життя. Бренд – це не просто зображення, це і є життя в образі міста.

У Рівному відзначать свято однієї з найстаріших вулиць

За час роботи над брендом також відбуватимуться заходи із широким залученням громадськості міста, соціологічні опитування, мозкові штурми, конкурси на логотип та гасло. Метою такого залучення є створення «живого бренду», що нестиме в собі кращі думки, побажання, бачення кожного рівнянина щодо майбутнього розвитку нашого міста. Міста не менш відкритого світові, ніж інші українські міста.

У Рівному хочуть підняти вартість проїзду на деяких маршрутах

До участі в заході запрошені громадські діячі, освітяни, науковці, бізнесмени, активна молодь, депутати та представники місцевих органів влади.

Можливість долучитись до творення однієї з важливих сторінок життя нашого міста дозволить заявити про Рівне, як про європейське місто. Тим паче, ключовий фінансовий ресурс забезпечує Європейський Союз", зазначає відділ інформаційно-аналітичного забезпечення
виконавчого комітету Рівненської міської ради.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ