Ми у Facebook
11.07.2014, 12:10

Відпочинок для рівнян завдяки ПриватБанку стає доступнішим

У мешканців Рівного з`явилась унікальна нагода відпочити, не порушуючи планів та сімейних бюджетів. Адже оплатити омріяний тур можна частинами без переплат.
“Я дуже хотіла відпочити разом з дітьми на морі, але, враховуючи економічні зміни, бюджет витрат значно зріс, уже думала, що цього літку буде це неможливо, - розповідає рівненка Тетяна Коваль. - Оплата частинами гарячого туру стало доброю несподіванкою. Тепер я зможу разом з сім’єю купити тур на триваліший термін та ще на розваги і ескурсії коштів вистачить”.

У Рівненській області за програмою «Оплата частинами» впродовж нинішнього року зроблено 4500 покупок на суму більше 5,5 млн гривень. Тільки за останній місяць до цього унікального сервісу підключилися 44 торгових підприємств Рівного та області.

Перелік торгових точок с можливістю оплатити товар частинами можна дізнатися за адресою http://bonus.privatbank.ua/partnerlist. Кожна торгова точка, на касі та вхідній зоні, має спеціальні розпізнавальні наліпки, що вказують на можливість сплати товару частинами.

Детальніше - у БЛОГАХ на OGO.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ