Ми у Facebook
28.07.2014, 15:36

Вступ-2014: у вищих навчальних закладах прийом заяв триватиме до 1 серпня

Вступники цього року подають заяви та документи у приймальні комісії ВНЗів із 11 липня до 12-ї години 1 серпня.
11 липня 2014 року у вищих навчальних закладах України розпочалася вступна кампанія.

Вступники можуть подавати заяву про участь у конкурсному відборі до вищого навчального закладу в паперовій або в електронній формі. Заява у паперовій формі подається вступником особисто до приймальної комісії вищого навчального закладу.

Вступ-2014: вартість навчання у вищих навчальних закладах Рівненщини

Із 4 липня на сайті дистанційної (в електронній формі) подачі заяв до вищих навчальних закладів за адресою http://ez.osvitavsim.org.ua розпочалась реєстрація заяв від вступників.

Із 4 липня розпочалась електронна реєстрація на вступ у ВНЗи, - МОН

Електронні заяви, тобто подані до вищих навчальних закладів дистанційно (в електронній формі), є рівноцінними паперовим заявам (поданим під час особистого відвідування вищого навчального закладу) - зазначає прес-служба Міністерства освіти та науки.

Вступники можуть подавати заяви та документи до 12.00 1 серпня. Вступники з Донецької та Луганської областей можуть подавати заяви та документи до 12.00 15 вересня.

При вступі на навчання за освітньо-кваліфікаційними рівнями молодшого спеціаліста, а також бакалавра, вступник може подати заяву (заяви) в паперовій або в електронній формі не більше ніж до п’яти вищих навчальних закладів України та не більше ніж на три напрями підготовки (на три спеціальності) у кожному з них. Заяви, подані на певний напрям підготовки (спеціальність) до одного вищого навчального закладу за різними формами навчання, вважаються фактом подання однієї заяви.

У разі відсутності у вступника додатка до диплома в друкованому вигляді під час подання заяви для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста або магістра, відомості про цей додаток (його змістовну частину) приймальна комісія отримує з Єдиної державної електронної бази з питань освіти, - наголосили у Міносвіти.

Інформування громадськості про ліцензований обсяг, обсяг державного замовлення, вартість навчання за напрямами (спеціальностями), хід подання заяв щодо вступу, рекомендування до зарахування та зарахування до вищих навчальних закладів І-IV рівнів акредитації здійснюється інформаційними системами, у т.ч. системою «Конкурс» http://www.vstup.info.





На правах реклами