Ми у Facebook
12.07.2014, 11:44

Мощі святого Меркурія у Рівному: 14 випадків зцілення за тиждень [Фото+Відео]

З 28 червня по 4 липня з благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, у Свято-Покровському кафедральному соборі Рівного перебували мощі великого подвижника і чудотворця – преподобного Меркурія Чернігівського, ігумена Бригинського. Чим запам'ятались ці дні вірянам?
Упродовж цього часу не змовкала молитва біля раки з мощами преподобного Меркурія, оскільки сотні священиків Рівненської єпархії щодня звершували літургії, молебні та акафісти, віддаючи належну шану угоднику Божому.

ВІДЕО: Мощі преподобного Меркурія у Рівному

Під час перебування мощей преподобного Меркурія у Рівному до Свято- Покровського собору йшов невпинний потік людей із різними проханнями і потребами. Незважаючи на те, що святиня у храмі перебувала лише шість днів, було зафіксовано 14 випадків зцілень від різних хвороб, повідомляє прес-служба Рівненської єпархії.

ФОТО: Зустріч мощей преподобного Меркурія у Рівному

Духовна радість від присутності мощей великого молитвеника і преславного чудотворця Меркурія доповнилась ще й тим, що в кафедральному храмі знову замироточила ікона Пресвятої Богородиці «Одигітрія Дорогобузька».



Після перебування в Рівному мощі угодника Божого Меркурія відбули до Хресто-Воздвиженського Манявського монастиря.





На правах реклами