Ми у Facebook
12.07.2014, 08:00

Гороскоп на 12 липня: великі бажання, дикі пристрасті

Наближається Повня! Сплеск активності, творчі пориви, вольові ініціативи, пошуки ризикованих пригод. Закохані – на сьомому небі від щастя. Засмучені та нетверезі здатні на неадекватні вчинки.
Астрологічний прогноз: 12 липня 2014, субота.

15 місячна доба. Місяць у знаку Козерога (друга чверть, росте/Повня).

Шалений день та вечір перед тим, як на небі ввечері зійде Повний Місяць. Розслабитись на всі cто і просто відпочити навряд чи нам дадуть. Емоції б’ють через край.

Що можна і чого не можна, коли Місяць уповні?

Астрономи сьогодні обіцяють надзвичайно яскраве видовище - Супермісяць. Астрологи ж вважають 15 добу Місяця критичною, "сатанинською", і називають її символом Змія. Мовляв, у цей час активізується внутрішній змій (тобто все погане) кожної людини.

Багато хто сьогодні може опинитися перед вибором: дати волю почуттям, словам, рукам - чи встояти перед спокусою і приборкати себе, свого "змія"?

Якщо у великому коханні й подружніх стосунках сміливі бажання й шалені пристрасті зміцнюють і роблять більш яскравими почуття, то у спілкуванні з людьми, які чимось дратують чи не влаштовують, можливі великі проблеми.

Вечірки з друзями та посиденьки за келихом пива краще б перенести на завтра. Адже гіркий осад після сказаного, зробленого чи побаченого сьогодні може залишитися надовго…

Вийти з небезпечних ситуацій допоможе розум та інтуїція, здатність вчасно піти на компроміс чи просто тихо відійти убік, перевести все на жарт і на іншу тему.

Гороскоп на тиждень 7-13 липня

Величезне бажання діяти й боротись сьогодні добре спрямувати на щось конкретне: творчість, наука, читання та аналіз інформації, улюблене хобі, заняття спортом, активний відпочинок з близькими людьми, пізнавальні екскурсії, романтичні побачення, веселі ігри та атракціони з дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на июль 2014
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами