Ми у Facebook
16.07.2014, 10:00

Скільки цього року державних місць у ВНЗах Рівненської області [+СПИСОК]

11 липня Міністерство освіти та науки вперше в історії опублікувало всі дані про державне замовлення у вищі навчальні заклади України на 2014 рік.
Державне замовлення у ВНЗи на бакалаврів у 2014 році порівняно з 2013 р. зменшено на 1 тисячу осіб - до 99 тис. осіб. Про це повідомила перший заступник міністра освіти і науки України Інна Совсун.

Вступ-2014: у «Ранковій каві» — про те, як отримати два дипломи за три роки [Анонс]

«Цього року ми зменшили держзамовлення на 1 тис. осіб у порівнянні з минулим роком. Це пов´язано з демографічними показниками», - сказала Совсун.

Вступ-2014: вартість навчання у вищих навчальних закладах Рівненщини

Також відбувся перерозподіл державних місць між вишами. За її словами, держзамовлення зменшено у профільних технічних вишах на гуманітарні спеціальності.

Про європейську юридичну освіту в Україні — у програмі «Ранкова кава» [+Відео]

Натомість збільшили державні місця у КНУ ім. Т. Шевченка, Львівському національному університеті ім. І. Франка, Харківському університеті ім. Каразіна, Чернівецькому університеті ім. Федьковича, тому що у них були деякі урізання під час роботи попереднього керівництва міністерства. Те ж стосується Києво-Могилянської академії, якій дуже істотно різали державні замовлення у попередні роки, пояснила замміністра освіти і науки, повідомляє osvita.ua.

Нагадаємо, 11 липня у вищих навчальних закладах розпочалася вступна кампанія 2014.

На сайті Міносвіти вперше оприлюднено розподіл держзамовлення на підготовку молодших фахівців, бакалаврів, фахівців і магістрів у розрізі вищих навчальних закладів та спеціальностей.

ВСІ ДАНІ ПРО ДЕРЖАВНІ МІСЦЯ У ВИШАХ УКРАЇНИ

Розподіл державних місць по Рівненській області: (натиснути на зображення, щоб збільшити)

Національний університет водного господарства та природокористування (НУВГП)










Національний університет "Острозька академія" (НУОА)




Рівненський державний гуманітарний університет (РДГУ)





Інформацію про ліцензований обсяг, обсяг державного замовлення, вартість навчання за напрямами (спеціальностями), хід подання заяв щодо вступу, рекомендування до зарахування та зарахування до вищих навчальних закладів І-IV рівнів акредитації можна переглянути за допомогою системи "КОНКУРС" http://www.vstup.info.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ