Ми у Facebook
13.07.2014, 14:06

Кав'ярні Рівного: Куди сходити на каву [ОГЛЯД]

Аромат кави просто манить вас завітати у затишне місце, де можна і погомоніти з подругою, і випити смачної кави. Що ж обрати у Рівному? Пропонуємо міні-огляд кав'ярень, куди можна завітати у нашому місті.
Кав’ярня «Praha»
Завітайте до кав'ярні «Praha», де Вас чекає затишок і доброзичливий персонал. Приємно здивують ароматні кавові напої, вишуканий чай ТМ «Світ чаю» і домашні смаколики. Родзинкою закладу є штруделя з солодкими та солоними начинками, вишукані десерти. А в спекотну пору року запропонуємо різноманітні холодні напої.

Раді бачити Вас щодня з 9 години ранку до 22 години вечора за адресою: м. Рівне, майдан Незалежності, 7. Тел.: (096) 778-00-77.

Кав'ярня "Кавова кімната" запрошує рівнян на смачну каву!



Кав’ярня «Чорна королева»
Тут перехоплює подих від аромату справжньої кави, зачаровує розмаїття тістечок, вабить прохолодою італійське морозиво! Для відпочинку, ділової зустрічі, неквапливої бесіди в колі друзів кращого місця не знайти!



Кав’ярня «Чорна королева» славиться багатством асортименту кави та чаю. Крім звичайного чорного, зеленого та трав’яного чаю можна також спробувати такі екзотичні напої, як мате, лапачо та ройбуш.
Обов’язково скуштуйте фірмові тістечка кав’ярні, порадуйте себе ексклюзивними шоколадними вироби знаменитої львівської цукерні "Фреска", солодощами ТМ "Шоудьє" (Харківської кондитерської фабрики "Солодкий світ"), східними ласощами та морозивом від ТМ "Українське морозиво.

Тел.: (050) 375-48-43, (097) 013-68-05 — замовлення тортів, короваїв
Наші адреси:
м. Луцьк, вул. Степана Бандери, 4 
м. Рівне: майдан Театральний, 3 (ТЦ "Центральний"), вул. 16-го липня, 32, вул. Соборна, 47 (ТРЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА")


«Галка», кав'ярня і магазин
Вишуканий смак гарячих львівських напоїв ви відчуєте в cамому центрі м. Рівного, завітавши до фірмової кав'ярні “Галка”. Затишний зал кав”ярні повністю втілює основну ідею — надати можливість відвідувачам відчути атмосферу львівської кави, яка відповідає найвищим стандартам якості та виготовлена у найкращих традиціях кавоваріння.



Насолоджуватися смаком фірмових напоїв тут допомагає добре продуманий гармонійний інтер”єр, який поєднує різні відтінки кавового кольору. Особливо тут смачний гарячий шоколад. 



Директор Михайло Зіновійович розповідає: “На увагу відвідувачів заслуговують напої із цикорію “100% цикорій”, “Цикорій плюс”, “Цикорій плюс чорниця”. Цикорій має ще й деякі цілющі властивості, в тому числі нормалізує роботу кишківника, має хороший смак та допомагає зарядити організм бадьорістю на весь день”. 



Поряд у фірмовому магазині “Галка”— Ви можете вибрати різні сорти свіжозмеленої ароматної або розчинної кави із собою, фірмову натуральну “Каву зі Львова”, розчинні напої “Галка”, напої із серії “Здорове харчування”, а також натуральні лісові чаї (чорничний, мелісовий, ромашковий та ін.). Дбайте про себе та своє здоров'я, споживаючи смачні та корисні напої від львівської кавової фабрики “Галка”! 

Наші адреси в Рівному: 
кав'ярня та магазин “Галка”, вул.С.Петлюри, 7 
магазин “Львівська кава”, вул.Лісовської, 5 б (р-н пивзаводу)







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ