Ми у Facebook
13.07.2014, 19:05

Такого ефіру в студії «Рівне 1» ще не було! [+Відео]

Юний рівнянин Петро Остапчук і не підозрював, що стане гостем студії прямого ефіру Першого місцевого!
Багатьом рівнянам - і маленьким, і дорослим - цікаво було б побачити, як виглядає телебачення зсередини. Днями саме таку можливість отримали учасники літнього дитячого християнського табору, який працював при парафії святих великомучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії Рівненської єпархії Української православної церкви Київського патріархату. Завдяки домовленості з адміністрацією телеканалу "Рівне 1", вихованці табору та їхні педагоги на чолі зв священиком Рівненської єпархії о.Володимиром Тимківим отримали можливість побувати з екскурсією в редакції Першого місцевого.

Юні рівняни дізнались, як працюють журналісти [+Фото]

Ведучі політичного ток-шоу "ТелеМайдан" Віталій Голубєв та Ольга Данилюк розповіли маленьким відвідувачам про роботу журналістів і ведучих телебачення, а діти, звісно ж, не прогаяли можливість зробити для себе фото на згадку в студії, яку раніше вони бачили лише на екранах своїх телевізорів.

«ТелеМайдан»: гості студії - Світлана Ніколіна та Олексій Бучинський [+Відео]



Ну а потім на учасників екскурсії очікував сюрприз. Один із вихованців табору отримав можливість відчути себе гостем студії прямого ефіру - сісти на місце учасника програми "На часі" й відповісти на декілька запитань ведучої. Запитання "гостеві студії" ставила ведуча "ТелеМайдану" Ольга Данилюк, а відповідав на них юний рівнянин Петро Остапчук. А діти тим часом із задоволенням знімали імпровізовану "передачу" на свої планшети та смартфони. Один із учасників табору поділився цим записом з редакцією OGO.ua. Це відео, звісно, - аматорське, не призначене для ефіру, але цікаве і пам'ятне для дітей, які дізнались багато нового про місцеве телебачення і отримали незабутні враження!






На правах реклами