Ми у Facebook
15.07.2014, 14:39

Аварія у московському метро: 15 людей загинуло, понад 140 - поранено [ОНОВЛЕНО]

У московському метро вранці 15 липня сталася аварія. Три вагони поїзда зійшли з рейок за 200 метрів від станції «Слов’янський бульвар».
Версію про теракт представники МНС відкинули. Хибно спрацювала сигналізація через різке зниження напруги, що й спричинило різку зупинку поїзда, передає Радіо Свобода.

За оновленими даними, число загиблих в результаті аварії в московському метро досягла 15 осіб. Про це повідомив журналістам віце-мер Петро Бірюков.

Інформація про постраждалих неодноразово змінювалася. За останніми даними, госпіталізовано 108 осіб. Всього за медичною допомогою звернулися 149 осіб.

Правда про життя Донецька і донеччан в епіцентрі бойових дій в блозі жительки міста

Рятувальники завершили евакуацію пасажирів з тунелю між станціями московського метро «Парк Перемоги» і «Слов'янський бульвар», де зійшли з рейок три вагони поїзда. Московська прокуратура проводить перевірку за фактом події. 8 поранених доставили в Інститут Скліфосовського. В евакуації постраждалих задіяли 8 вертольотів МНС.



По Луганську проїхала колона танків з прапорами РФ



За словами представника МНС по Москві Віктора Бірюкова, відбулося помилкове спрацьовування сигналізації через раптове зниження напруги. Це стало причиною різкої зупинки складу і подальшої аварії. Версію підтвердив представник Слідчого комітету Росії Володимир Маркін. Порушено кримінальну справу за статтею про порушення транспортної безпеки.



Фото: ZN.UA





На правах реклами