Ми у Facebook
16.07.2014, 15:32

Відновити всі школи у Слов'янська обіцяють до 1 вересня

Такі обіцянки озвучив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк під час брифінгу на горі Карачун у Слов'янську.
Він підкреслив, що для якнайшвидшого відновлення загальноосвітніх шкіл всі вони будуть закріплені за міністерствами, відомствами та державними компаніями, які братимуть участь у фінансуванні відновлювальних робіт, пише Espreso.tv.

У Луганську оголошено триденну жалобу

“Школа, яку ви бачили, й інші школи будуть запущені до 1 вересня. Ми за кожним відомством закріпили по школі для того, щоб швидко її відновити, щоб діти змогли піти на навчання починаючи з 1 вересня”, - сказав Яценюк.

Він також додав, що "Укрзалізниця" вже відновила шляхи сполучення зі Слов'янськом, і вже вчора, 15 липня, до міста повернулося близько 800 жителів, які покидали місто на час воєнних дій.

Василь Грицак очолив Антитерористичний центр при СБУ [+ДОСЬЄ]

Прем'єр також додав, що енергопостачання в місті відновлюється за кошти енергоринку, система водопостачання продовжує відновлюватися. Яценюк зазначив, що поки що потреби жителів міста у воді забезпечуються за рахунок підвезення води.

Нагадаємо, сьогодні прем'єр-міністр України під час відвідання Слов'янська Донецької області проінспектував відновлювальні роботи у пошкодженому під час бойових дій житловому 5-поверховому будинку, місцевій школі №10, а також відвідав міський залізничний вокзал.





На правах реклами