Ми у Facebook
17.07.2014, 10:46

США запровадили нові санкції проти Росії

Сполучені Штати запроваджують нові санкції проти Росії. За повідомленням Міністерства фінансів США, санкції стосуватимуться кількох провідних російських банків і енергетичних компаній.
Йдеться, зокрема, про державні російські компанії «Роснєфть», державний банк «Внєшекономбанк», компанію «Новатек», «Газпромбанк», який є фінансовим підрозділом російського енергетичного монополіста «Газпрому».

Ситуація на сході країни: карта АТО 16 липня

Окрім цього санкції будуть запроваджені ще проти п’яти росіян – Сергія Бесєди, керівника п’ятої служби ФСБ, віце-спікера Держдуми Росії Сергія Невєрова, міністра у справах Криму Олега Савельєва та радника російського президента Володимира Путіна Ігоря Щеглова.

Наразі у Європейській раді розглядають українське питання.

Путин обозначил свои планы по захвату украинских территорий во время выступления по ТВ — политтехнолог

Лідери ЄС 27 червня висунули вимогу до президента Росії Володимира Путіна щодо реалізації програми деескалації напруженості в Україні. У проекті заяви липневого саміту зазначено, що необхідні заходи не було реалізовано повною мірою. Проект заяви розглядатимуть увечері в четвер на позачерговому саміті лідерів ЄС, і він може зазнати суттєвих змін, зазначає Bloomberg. Офіційно переговори стартували о 19:00 за київським часом у Брюсселі.

Джерело: Радіо Свобода





На правах реклами