Ми у Facebook
17.07.2014, 14:37

Двох льотчиків збитого Ан-26 знайшли мертвими

У РНБО підтверджують інформацію про знайдені тіла двох пілотів збитого літака Ан-26.
Про це розповів на брифінгу в четвер речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, відповідаючи на запитання журналістів, пише Українська правда.

"Так, у нас є інформація про те, що знайдені тіла двох пілотів. Однак зараз існує проблема з їхньою доставкою, оскільки вони знаходяться на території, яка досі контролюється терористами", - зазначив Лисенко.

Двоє членів екіпажу Ан-26 потрапили в полон, доля інших шести невідома

Всього на борту Ан-26, збитого 14 липня на Луганщині, було вісім чоловік. Четверо з врятованих зараз знаходяться у безпечному районі. Двоє інших - потрапили в полон до бойовиків. Як відомо, 4 членів екіпажу Ан-26, вдалося врятувати.

СБУ раніше заявляла, що володіє незаперечними доказами причетності російської сторони до атаки на український військово-транспортний літак АН-26 у понеділок у Луганській області.

Як відомо, міністр оборони Валерій Гелетей у доповіді президенту Петру Порошенку повідомив, що через те, що літак ішов на висоті 6,5 км, його ураження переносними зенітними комплексами є неможливим, тобто, "літак був уражений іншою, потужнішою ракетною зброєю, яка була застосована, ймовірно, з території Російської Федерації".

Українська авіація підтримує сили АТО в місцях найзапекліших боїв

Пізніше в понеділок спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко заявив, що "виходячи з даних, переданих українськими льотчиками, розглядаються дві версії: постріл був здійснений наземною ракетою з ракетного комплексу "Панцир" або самонавідною ракетою Х-24 класу "повітря-повітря", яка була випущена з літака, піднятого російського аеропорту Міллерово.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини