Ми у Facebook
17.07.2014, 14:42

Уже відомо про трьох поранених військових з Рівненщини

Рівненщина готова прийняти трьох військових, які отримали поранення у зоні АТО на Сході України.
Станом на 17 липня нам відомо про трьох поранених. Це Роман Федорин і Костянтин Король з Дубенського району та Микола Гук із Здолбунівського. Медичні заклади Рівненської області уже готові прийняти наших бійців. Про це повідомляють у прес-службі ОДА.

Рівненський батальйон "Горинь" відправили у зону АТО

«Роман Федорін прибув у центральний військовий госпіталь Києва з важким пораненням, - розповів телефоном начальник медичної частини шпиталю Лев Голик. – Втім, ми поки не рекомендуємо його перевозити до Рівного. Зараз наш госпіталь буде замовляти протез пораненому, оскільки йому ампутували ногу. Після цього переведемо Романа до Ірпінського реабілітаційного центру».

Другий поранений з Дубенщини Костянтин Король з опіками перебуває у Ірпіні, де отримує усю необхідну лікарську допомогу. Ще одного військового Миколу Гука привезли із зону АТО до Вінницького військового шпиталю. Зі слів лікарів, у нього поранення стегна. Сьогодні Миколу оперуватимуть.

Двох військовослужбовців з Дубенщини поранили на сході


«Керівництво нашого шпиталю вже спілкувалося з обласним управлінням охорони здоров’я Рівненської області щодо перевезення пораненого Миколи до Рівненського військового шпиталю, - повідомив телефоном начальник Вінницького військового госпіталю Сергій Петрук. – Вже найближчим часом військовослужбовця перевезуть на Рівненщину для подальшого лікування та реабілітації».





На правах реклами