Ми у Facebook
18.07.2014, 07:09

Про ринок побутових послуг у Рівному в новій програмі «Ранкова кава» з Валерієм Гусаком

У новому випуску програми “Ранкова кава” поговоримо про ринок побутових послуг у Рівному. І співрозмовником Ольги Данилюк буде засновник "Домової служби" Валерій ГУСАК.
У новому випуску програми “Ранкова кава” співрозмовником ведучої Ольги Данилюк став засновник "Домової служби" Валерій ГУСАК. Темою розмови став ринок побутових послуг у Рівному. Як швидко та якісно вирішити побутову проблему? Як обрати майстра? На що звертати увагу споживачу? Про це – розмова за "Ранковою кавою"!


Вступ-2014: у «Ранковій каві» — про те, як отримати два дипломи за три роки [Анонс]


До слова, програма "Ранкова кава" має нового партнера - кав'ярня "Дім кави". Хороший день починається з чашки хорошої кави, і у "Домі кави" вам радо запропонують саме таку!

«Ранкова кава»: Сергій Паладійчук – про розвиток шахів у Рівному [+Відео]

Вже зовсім згодом ви зможете прочитати та переглянути відео нашої розмови за кавою – про роботу сфери обслуговування у Рівному. Конкретніше – про побутові послуги, які час від часу доводиться отримувати кожному з нас.

Слідкуйте за новими розмовами у програмі "Ранкова кава" на нашій сторінці у фейсбук - www.facebook.com/rankovakava



"Дім Кави" - це спеціалізований магазин з продажу кави та кавового обладнання з дегустаційним залом.
Професійне приготування кавових напоїв (еспрессо, капучіно, латте-макіято, дитяче капучіно) задовільнить смак найвибагливіших кавових Гурманів
"Дім кави" -це 23 cорти ароматних купажів та елітних моносортів кави швейцарської компанії BLASER CAFE AG.
"Дім Кави"є офіційним імпортером і дилером продукції відомих "кавових" брендів: Saeco, Philips-Saeco, Gaggia, Spidem, DeLonghi, Schaerer, Blaser Star, Elektra і т.д.

Раді Вас зустріти за адресою: проспект Миру 13!





На правах реклами