Ми у Facebook
18.07.2014, 11:02

З «Гетьманом Виговським» європейський комфорт стає ближчим [+Фото]

Цей щасливий день для багатьох рівнян нарешті настав - 17 липня у Рівному відбулося офіційне відкриття 4-го будинку житлового комплексу «Гетьман Виговський» за адресою вул. Буковинська, 5А. Новобудова, яка складається з 72 квартир загальною площею 4 325, 7 м.кв., будувалася 401 день.
Всередині будівлі кожна квартира вже підключена до усіх необхідних мереж (електро- і водопостачання) та повністю готова до опалювального сезону. Вони вже чекали своїх перших власників!

Щасливі володарі квартир європейських стандартів у 9-поверховій будівлі спочатку перерізали символічну стрічку, а потім засадили прилеглу ділянку біля будинку деревами, серед яких була справжня японська сакура.

Завітав на свято й очільник Рівного, Володимир Хомко. Мер привітав власників квартир у новобудові, а заодно поділився особистими враженнями від побаченого.






БІЛЬШЕ ФОТО У МЕДІАГАЛЕРЕЇ

- Я вітаю усіх тих, хто придбав у цьому чудовому житловому комплексі квартири. Прийміть мої найщиріші поздоровлення. Вітаю «РЕНОМЕ-ЄВРОБУД», який провів високоякісну роботу. Усе виконано охайно, чисто, якісно, дійсно, на досить високому європейському рівні. Дуже хочеться, щоб усі рівняни жили в таких будинках! – Сказав мер Рівного Володимир Хомко.

Не секрет, що наше європейське життя розпочинається з того, де саме ми живемо. Чи часто ми робимо ремонти, чи навіть не знаємо, що це таке, чи тече у нас стеля, чи, дійсно, квартири можуть бути настільки якісно виконані. Генеральний директор групи компаній «РЕНОМЕ» Надія Гладкевич привітала присутніх та розповіла про нове помешкання від «Гетьмана Виговського».



- Шановні власники квартир. Ще 13 місяців тому на цьому місці був пустир, а тепер тут знаходиться такий 9-поверховий красень. 10 липня компанія отримала декларацію про готовність об’єкта до введення в експлуатацію. За декілька тижнів власники нових квартир отримають ключі від своїх помешкань та зможуть приступити до ремонтних робіт. Тут надзвичайно затишно, усе якісне та комфортне. Дякую за це працівникам «РЕНОМЕ-ЄВРОБУД» та «РЕНОМЕ КОМФОРТ». Бажаю новим мешканцям, аби їм тут жилося добре та безтурботно і щоб над нашими головами залишалося мирне небо, - наголосила Надія Гладкевич.



Зовсім скоро розпочнеться продаж останнього під’їзду у комплексі «Гетьман Виговський». Перший під’їзд був відкритий 2 місяці тому й на сьогодні 60% квартир уже продані, тому незабаром відкривається новий продаж. В компанії сподіваються, що рівно через рік у цьому комплексі вже вдасться повноцінно відсвяткувати «Родинне свято», як це робилось кожен рік, й такої скрутної ситуації, яка зараз в Україні, не буде.





Далі власники новеньких квартир рушили на огляд власних домівок. З однією із щасливців, пані Вікторією, нам вдалося поспілкуватися.

БІЛЬШЕ ФОТО У МЕДІАГАЛЕРЕЇ

- Скоро займуся ремонтними роботами. Від імені усіх новоспечених жителів скажу, що тут все будувалося так, як будує сам господар: штукатурка рівненька, стеля висока, все просто чудово! Ми довірили свої гроші «РЕНОМЕ», багато людей їх тяжко заробляли, хтось за границею, хтось на декількох роботах в Україні. Нас не «кинули», не обманули, як часто буває сьогодні. Це дійсно саме ті люди, яким можна довіряти. У них високоякісна команда, результат виконаної роботи якої просто вражає! Також хочу сказати велику подяку менеджерам компанії, адже вони не тільки професіонали своєї справи, але й гарні психологи. Люди до них по 10 разів на день ходили, а дівчата завжди могли заспокоїти. Ще раз хочу подякувати усім, побажати успіхів «РЕНОМЕ» у подальших звершеннях. Якщо у нашій країні є такі професіонали, то жити стане набагато комфортніше!





На правах реклами