Ми у Facebook
19.07.2014, 10:55

Екс-прокурор Рівного оголосив підозру голові Дніпропетровської облради

"Я вважаю, що це принципова позиція. Вона іде в розріз з керівництвом області", - заявив Генеральний прокурор України Віталій Ярема.
Про це йдеться в інтерв'ю Генпрокурора "Українській правді". Ось фрагмент розмови, де йдеться про колишнього прокурора Рівного Романа Федика.

На Рівненщині загинув бурштинокопач

"...В Дніпропетровській області прокурор Федик сьогодні розслідує два кримінальних провадження, пов’язаних з "тітушками", найманцями, які їздили в Київ для вчинення бойових дій. Він викрив і оголосив підозру голові облради.
- Пану Удоду?
- Так. І заступнику начальника обласної міліції по громадській безпеці, який, за матеріалами слідства, брав участь і керував цими бойовиками. Я вважаю, що це принципова позиція. Вона іде в розріз з керівництвом області. І у зв’язку з цим я поки що не бачу підстав, щоб його знімати".

Адвокати родин «Небесної Сотні» закликають свідків трагічних подій зголошуватися на «гарячу лінію»

Роман Федик працював прокурором міста Рівного з квітня 2007 до липня 2008 року. На цю посаду його запросив тодішній прокурор Рівненщини Олексій Баганець. Згодом Роман Федик слідом за Олексієм Баганцем переїхав працювати до Львова.

Федик попросився до Баганця

Джерело фото: "Червоний гірник"





На правах реклами