Ми у Facebook
19.07.2014, 14:01

Новини з фронту: як під контролем рівненського генерал-лейтенанта воюють в зоні АТО

Українці пильно слідкують за усіма подіями, що відбуваються на сході нашої держави. І кожна область окремо хвилюється за своїх мужніх оборонців, які захищають Україну від російської агресії.
"ОГО" долучається до інформаційної підтримки тих, хто зараз знаходиться у зоні АТО. На сайті OGO.ua є рубрика - "Захист Вітчизни", де можна ознайомитися з усіма новинами з місця військових дій. Крім того, ОК "Північ" постійно надаватиме інформацію про свіжі новини з фронту, які ви зможете прочитати у цій рубриці.

А вже зараз - інформація про війська оперативного командування "Північ" за минулу добу в зоні АТО.

Військові частини, які підпорядковані оперативному командуванню "Північ", беруть активну участь у антитерористичній операції на Сході України.

Після проведення перегрупування військ під особистим контролем генерал-лейтенанта Ігоря Колесника було сплановано комплекс заходів щодо знищення бандитських угрупувань, які дали певний результат в ході ведення бойових дій, - повідомляє прес-центр оперативного командування «Північ».

Ситуація на сході країни: карта АТО 18 липня

По сепаратистам було нанесено та продовжують наноситись потужні ракетно-артилерійські удари. Одновним із головних завдань проблемного регіону було розблокування аеропорту "Луганськ". Завдяки рішучим діям штурмового загону під керівництвом "полковника Ш" вдалося пробити коридор та виставити взводні опорні пункти, які у подальшому нададуть змогу всебічного забезпечувати особовий склад залучений до виконання бойових завдань в районі аеропорту "Луганськ".

Завдяки спланованій взаємодії різних родів військ, рішучим діям особового складу військових частин та особистому жорстокому контролю за виконанням визначених завдань командувачем військ оперативного командування "Північ" вдалося не допустити втрат серед особового складу.

За інформацією прес-центру ОК ""Північ





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ