Ми у Facebook
20.07.2014, 08:07

Громада Рівного "відвоювала" землю на Пагорбі Слави

17 липня Вищий господарський суд України розглянув справу щодо угоди Рівненської міської ради та ППФ «Офіс-дизайн». В результаті розгляду справи було прийнято рішення розірвати угоду з вищезазначеною фірмою.
У четвер, 17 липня, о 12.20 у Києві відбулося засідання Вищого господарського суду України у справі Господарського суду Рівненської області за позовом Рівненської міської ради до приватного підприємства-фірми „Офіс-дизайн” про розірвання договору оренди земельної ділянки на вулиці Київській.

Незаконне будівництво на Пагорбі Слави у Рівному розгляне Вищий господарський суд

Вищий господарський суд України скасував рішення двох попередніх інстанцій суду, які не давали Рівненській міській раді дозволу на розірвання угоди про оренду.

Нагадаємо, що ще у березні забудовник незаконно обгородив й почав будівельні роботи на майже 68 сотках землі на Пагорбі Слави. До слова, громадські активісти, юристи та усі небайдужі рівняни можуть висловити свої пропозиції та думки з приводу цієї та інших судових справ між Рівненською міською радою за телефонами: (0362)22-68-83 або (0362)63-33-56.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ