Ми у Facebook
21.07.2014, 15:29

Рівненщина: працівники ДАІ затримали чоловіка, який збив трьох людей

Працівники ДАІ Рівненщини оперативно розшукали водія, який травмував трьох осіб та зник з місця пригод.
20 липня, близько півночі, в селі Красносілля Володимирецького району невстановлений водій автомобіля, рухаючись від кафе бару «Хуторок» в напрямку села Зелене, за попередньою інформацією, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та допустив наїзд на пішохода, 46-річну жительку Володимирецького району, яка рухалася по правій частині дороги по ходу руху автомобіля.

Втім, ця пригода водія не зупинила і він поїхав далі. За деякий час, в селі Зелене, не впоравшись з керуванням, на повороті даний водій допустив зіткнення з мотоциклом «LIFAN», за кермом якого перебував 23-річний житель Володимирецького району, який рухався прямо в зустрічному напрямку. Водій автомобіля знову з місця пригоди зник.



Рівненщина: біля "Айвенго" викрали автомобіль "Бентлі"

Внаслідок автопригод пішохід, водій та 15-річний пасажир мотоцикла отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані в травматологічне відділення Володимирецької центральної районної лікарні.

Прибувши на місце події та опитавши свідків, інспектори ДАІ встановили колір та марку автомобіля (Ford Transit), а також цифри номерного знаку. На пошуки автомобіля було залучено весь особовий склад інспекторів з обслуговування міста Кузнецовськ та Володимирецького району, а також орієнтовано наряди ДАІ, які
несли службу в прилеглих районах області.

ДТП на Рівненщині: Мотоцикліст збив 72-річну бабусю

Уже за дві години, у ході оперативно-розшукових заходів, даний автомобіль був помічений інспекторами ДАІ в селі Степангород Володимирецького району. Транспортний засіб мав характерні пошкодження, які відповідали даним ДТП. Також за місцем проживання було виявлено водія, який травмував трьох осіб. Ним виявився 25-річний місцевий житель. Водія правоохоронцями було затримано та доставлено в медичний заклад для освідчення. Алкогольне сп’яніння констатували лікарі у чоловіка. Транспортний засіб було доставлено у Володимирецький РВ УМВС.
Наразі за даним фактом назначено ряд експертиз, триває слідство.





На правах реклами