Ми у Facebook
22.07.2014, 11:37

Часткова мобілізація стосуватиметься чоловіків і жінок

Часткова мобілізація передбачає заміну військових. Оскільки люди вже довго перебувають у зоні конфлікту, їх необхідно замінити.
"Наразі потреби у повній мобілізації немає. Часткова мобілізація стосуватиметься всього чоловічого і жіночого населення, яке входить до мобілізаційних планів. Мобілізують лише необхідну частину населення. Визначають за віком, станом здоров'я чи за певним фахом. Мабуть, вирішили, що необхідно провести ротацію попередньої мобілізації. Оскільки люди вже довго перебувають у зоні конфлікту, їх необхідно замінити. Можуть підсилити частини, у яких військові вже відмобілізували. Також можуть залучати необхідну техніку і озброєння", - розповів Козій для Gazeta.ua

Він зазначив, що мету часткової мобілізації ставить військово-політичний керівник. Підкреслив, що навряд чи це відкрита інформація для загалу.


Верховна Рада України має намір оголосити часткову мобілізацію



ЩО НЕОБХІДНО ЗНАТИ КОЖНОМУ ГРОМАДЯНИНУ ЧОЛОВІЧОЇ СТАТІ ВІКОМ ДО 45 РОКІВ:


1. Усі громадяни України віком до 45 років, які проходили військову службу у лавах Збройних сил або інших військових формуваннях, повинні особисто звернутися у районний військовий комісаріат за місцем реєстрації та перебування на військовому обліку.

2. З отриманням повістки необхідно прибути за вказаним місцем у визначений час!

3. Для уточнення інформації потрібно звернутися до військових комісаріатів області за місцем проживання.

Верховна Рада на пленарному засіданні 22 липня підтримала проект президентського Закону про часткову мобілізацію.





На правах реклами