Ми у Facebook
22.07.2014, 16:06

У кубку Рівненської області з шахів кращим став вінничанин

З 18 по 20 липня в Березному відбувався 5 етап кубка Рівненської області з шахів 2014 року. В представницькому турнірі взяли участь 44 шахіста з Рівненської, Житомирської, Хмельницької, Тернопільської, Вінницької та Львівської областей.
З результатом 7 очок з 9 можливих перемогу в змаганнях здобув Климчук Андрій з Вінниці, 2 місце у Подольського Антона з Бердичева, 3 місце у Трембача Валерія з Тернополя.

Як повідомляється на сайті Рівненської обласної федерації шахів, кращими серед рівненчан стали Петренко Олександр (Рівне), Матвійчук Олександр (Рівне) та Затирка Максим (Костопіль), які зі здобутком у 6 очок розташувалися відповідно на 4, 5 та 8 місцях.

Шестеро рівненських спортсменів можуть поїхати на Юнацьку Олімпіаду


Цінні подарунки отримали шахісти, які зайняли 1-6 місця, кращий березнівський шахіст, а також кращі серед школярів, жінок та ветеранів. Відзначені спеціальними призами і наймолодші учасники змагань.





Всього в рамках кубкових змагань 2014 року заплановано провести 11 шахових турнірів в різних населених пунктах Рівненщини. Наступний подібний шаховий захід відбудеться 16-17 серпня у селищі Клесів Сарненського району.





На правах реклами