Ми у Facebook
27.07.2014, 10:01

У Рівному відбудеться «Благодійний ярмарок допомоги військовим»

Благодійна організація «Фонд РУЄВИТ» 27 липня запрошує усіх рівнян та гостей міста - від малого до великого - на «Благодійний ярмарок допомоги військовим».
Місце проведення: міський парк культури та відпочинку ім. Тараса Григоровича Шевченка. Початок о 13 годині.

У рамках заходу:

- «Благодійна ярмарка-барахолка»: бажаючі купують/продають будь-які речі, відсоток з продажу йтиме на допомогу нашим військовим. Продавець сам вибирає відсоток з продажу на пожертву військовим (20%, 50% або 100%). Початок реєстрації продавців - о 12-00 год або на сайті фонду.

- палатка «Патріотична мануфактура»: нанесення патріотичного малюнку на футболку: власну або придбану, із пожертвуванням на потреби військових;

- патріотичні забави/конкурси для дітей: «Журавлик для солдата», «Лист Солдату», малюнок на асфальті;
- авторський патріотичний фейс-арт;

- фото дорослих та дітей «Патріотична аватарка»,
а також продаж солодощів, відсоток з продажу яких йтиме на потреби рівненських військових.

Мета заходу: допомога у забезпеченні необхідними засобами військовослужбовців, які відбувають у зону АТО, для виконання військового обов’язку.

З Гощі у зону АТО відправили 24 тонни продуктів [+Відео]


Про організатора:


Благодійна організація «Фонд Руєвит» створена небайдужими, патріотичними рівнянами, які об’єднались та згуртували навколо себе волонтерів та активістів задля допомоги армії, для забезпечення, по можливості, усім необхідним, що може врятувати життя нашим бійцям в зоні АТО.

Реагуючи на колективні звернення до організації від військовослужбовців, які знаходяться в зоні АТО, та їх родин, та з причини регулярних звернень військовослужбовців, які відбувають для виконання бойових завдань у зону АТО, з проханням надати допомогу у забезпеченні засобами, які необхідні при виконанні службових обов’язків, Фонд «Руєвит» ініціював цільовий збір коштів на закупівлю предметів спорядження для військових та збір продуктів харчування, медикаментів, засобів гігієни, технічних засобів тощо.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ