Ми у Facebook
23.07.2014, 10:25

«Шахтар» - володар Суперкубка України [+Відео]

Гірники розпочали новий сезон з перемоги над заклятим суперником, тим самим завоювавши шостий Суперкубок в історії.
«Шахтар» домінував упродовж усього поєдинку, створивши найбільшу кількість гольових моментів. У «Динамо» за весь матч не було навіть одного повноцінного гольового моменту.

Гра запам’яталася єдиноборствами, падіннями і претензіями до судді. Була навіть бійка. Але це нормально, враховуючи імена суперників.

Вболівальники обох команд співали цілий матч, особливо повторювалася улюблена пісня ультрас останніх місяців…

Шестеро гравців "Шахтаря" відмовляються повертатися в Україну

на 75-й хвилині Олександр Гладкий опинився в потрібному місці і в потрібний час. Він виграв силову боротьбу у захисників киян, після чого вийшов на побачення з Шовковським, обіграв того і відправив м'яч у сітку воріт. 1:0.

«Динамо» після пропущеного голу не створило нічого, а Марлос на 92-й хвилині здорово відкрився, отримав пас від Болбата, обіграв опонентів і витончено прокинув м’яча повз Шовковського.

Шахтар - Динамо 2:0


Голи: Гладкий, 75, Марлос, 90 +2

Шахтар: Каніболоцький, Шевчук, Срна, Ракицький, Кучер, Фернандо (Болбат, 72), Степаненко (Гречишкін, 90 +7), Ілсіньо, Гладкий, Тайсон (Марлос, 86), Адріано

Динамо: Шовковський, Сілва, Віда, Макаренко, Драгович, Рибалка, Калитвинцев (Гусєв, 68), Безус (Аруна, 79), Бельханда (Кравець, 84), Ярмоленко, Мбокані

Попереджені: Ілсіньо, Адріано, Степаненко - Бельханда, Сілва, Ярмоленко, Безус, Мбокані








На правах реклами