Ми у Facebook
24.07.2014, 07:11

На Рівненщині у жіночому монастирі вночі молилися за українських військових [+Фото]

Нічне богослужіння у Свято-Варваринському жіночому монастирі Укра\нської православної церкви Київського патріархату, що в місті Дубно на Рівненщині, було звершено 18 липня в день знайдення мощей преподобного Сергія, ігумена Радонезького.
Як розповів клірик Свято-Варваринського монастиря священик Михайло Сапанюк, під час нічного богослужіння були піднесені молитви за Церкву, Державу, український народ та військо, яке стоїть на захисті нашої Батьківщини.

ВІДЕО: Мощі преподобного Меркурія Бригинського у Рівному

"Чернецтво було і є могутнім засобом для досягнення високого духовного життя. Так, як його основною метою, є набуття моральної духовної сили для спасіння душі. Чернецтво – найбільший подвиг духовного служіння світові воно охороняє світ, молиться за світ, духовно живить його і заступається за нього, тобто чинить подвиг молитовного заступництва за світ", - наголошують у прес-службі Рівненської єпархії УПЦ КП.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вшанування героїв битви під Берестечком на Рівненщині. Богослужіння очолив Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет










На правах реклами