Ми у Facebook
25.07.2014, 10:38

Силовики зачистили Лисичанськ

Сили АТО закінчують зачищати Лисичанськ від терористів - місто повністю контролюють українські силовики. А весь цей час у місті була своя місцева міліція, яка навіть не намагалася протидіяти бандитам.
Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук керівник Центру військово-політичних досліджень, координатор групи "Інформаційний Опір" Дмитро Тимчук.

"Сили АТО закінчують заходи щодо зачистки Лисичанська. Місто повністю контролюється українськими силовиками", - пише Тимчук, передає Укрінформ.

Військові з Рівненщини у зоні АТО: люди у звільненій Луганщині були в інформаційному вакуумі

Окрім того, командир добровольчого батальйону «Донбас» Семен Семенченко розповів про взяття та остаточну зачистку Лисичанська на Донбасі.

«У звільненому Лисичанську. Люди плачуть, радіють, дякують. Всю ніч бойові групи батальйону Донбас встановлювали контроль за віддаленими ділянками міста. Найбільший сюрприз очікував в місцевому відділенні міліції. У місті, захопленому терористами, нормально сиділа купа «працівників міліції», у яких навіть була зброя. На запитання «чому не билися?» Відповіддю було «а що ми могли проти них?» На запитання «а чому не пішли з міста» у відповідь невиразне мукання. Зброю вилучили, не місце ій в цих руках», - написав на своїй сторінці в Facebook Семен Семенченко.



Ситуація на сході країни: над Лисичанськом піднято український прапор

Виявляється, в Лисичанську весь цей час, виявляється, була своя місцева міліція, яка, втім, і не намагалася протидіяти бандитам, йдеться uapress.info

При штурмі міста не обійшлося без втрат.

«Відбили захопленого терористами заст. командира бригади НГУЄ яка до нас намагалася взяти місто. Живий. Підполковник у реанімації, але тримається. Зараз їду діставати тіла командира бригади і загиблого сержанта. Земля пухом... », - додав комбат «Донбасу».





На правах реклами