Ми у Facebook
26.07.2014, 17:48

Розбійний напад на Рівненщині: зловмисники заволоділи бурштином на 158 000 доларів

Рівнянин, представившись міліціонером, разом із спільниками вчинив напад на 23-річного жителя Дубровицького району. У нього відібрали бурштин на суму 158 тисяч доларів США.
Рівнянин Сергій разом з групою осіб, попередньо організувавшись, із використанням зброї, вчинив розбійний напад на 23-річного Вадима, мешканця села Осова Дубровицького району, незаконно позбавивши його волі та заволодівши майном, повідомляє СЗГ УМВСУ в Рівненській області.

"Бурштинова війна" на Рівненщині триває: очевидця "розборок" 9 травня намагались вбити [+Відео]

До справи взялися правоохоронці Рівненського спецпідрозділу боротьби з організованою злочинністю. Міліціонери встановили, що зловмисник, представившись працівником правоохоронних органів, разом зі своїми товаришами неподалік селища Володимирець, погрожуючи Вадиму зброєю, одягнули на молодика наручники та силоміць помістили в автомобіль. Переляканого чоловіка вивезли у напрямку міста Кузнецовськ, де, застосовуючи відносно нього фізичну силу, заволоділи бурштином на суму 158 тисяч доларів США.

ВІДЕО: Очевидець стрілянини на Сарненщині розповів, як усе було

- Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 187 (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) та за частиною 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі, вчинене за попередньою змовою групою осіб із застосуванням зброї) Кримінального кодексу України, - зазначив начальник УБОЗ УМВС Віталій Бортнюк. – Зловмиснику наразі оголошено про підозру у скоєних кримінальних правопорушеннях та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

ВІДЕО з місця падіння літака поблизу Львова

Працівниками спецпідрозділу проводиться ряд слідчо-оперативних заходів з метою встановлення інших учасників злочинної діяльності, - додав полковник міліції. Також правоохоронці встановили, що 33-річний Сергій раніше судимий за вбивство, і про своє кримінальне життя в нього знову буде час подумати, адже за скоєне він може отримати до десяти років позбавлення волі.





На правах реклами