Ми у Facebook
27.07.2014, 12:00

Колишнє військове ательє у центрі Рівного таки повернули державі?

За втручання прокуратури Західного регіону незаконно продане військове майно вартістю понад 1,4 млн грн повернуто у власність Міноборони України.

Рівненський міський суд задовольнив позов Рівненської прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України. Про це повідомила
прес-служба прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

Суд постановив витребувати з чужого незаконного володіння нерухоме майно концерну «Військторгсервіс», яке розташоване у м. Рівне.

Встановлено, що вказане майно вибуло з власності держави на користь громадянина без відповідного дозволу Міністерства оборони України та погодження Фонду державного майна України. Загальна площа цієї нерухомості становить 588,4 кв м, ринкова вартість – понад 1,4 млн грн, удеться у повідомоленні прес-служби воєнної прокуратури Західного регіону.

Нагадаємо, рівно рік тому, у липні 2013, вже повідомлялося, що Рівненський міський суд задовольнив позов Рівненського прокурора з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного ругіону України в інтересах Міністерства оборони України до концерну «Військторгсервіс» та приватного підприємства і зобов'язав повернути приміщення колишнього військового ательє на вул.Набережній площею майже 600 кв.м і вартістю приблизно 1,5 млн грн у власність держави.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ