Ми у Facebook
27.07.2014, 08:00

Гороскоп на 27 липня: на першому плані – особисті потреби

Нові справи краще не починати – вони здебільшого приречені на застій через фінансові та інші труднощі. Добре відпочивати, спілкуватися з рідними та близькими. Саме час розпочинати дієту, починати худнути, звільнятися від зайвого.
Астрологічний прогноз: 27 липня 2014, неділя.

1/2 місячна доба. Місяць у знаку Лева (Молодик, перша чверть, росте).

На небі от-от зійде тоненький серп Нового Місяця, а це для багатьох означає не тільки можливість перегорнути сторінку свого життя чи навіть спробувати все розпочати з чистого аркуша. Це й невідомість, тривожні сумніви, нестача сил та ресурсів для важливого кроку та рішучих дій.

Що можна і чого не можна, коли Місяць - молодик?

Тому поки що не варто братися за нові справи та проекти. Краще обмежитися мріями та планами. Чудово, якщо вони будуть позитивними і світлими.

Непогано завершувати, доводити до логічного кінця незакінчене, підбивати підсумки, підводити риску над зробленим, аналізувати помилки і досягнення.

Как навести порядок в голове и начать руководить собой

Намагайтеся приймати обмірковані рішення, уникайте поспіху!

Традиційні, звичні, "відкатані" методи сьогодні можуть виявитися більш продуктивними. Експерименти й оригінальні підходи частіше всього приречені на провал, адже не всі їх зрозуміють і приймуть. А звідси – конфлікти та непорозуміння.

Гороскоп на тиждень 21 - 27 липня

На першому плані – ваші особисті потреби. Тому присвятіть цю неділю тому виду відпочинку, який найбільше підходить саме вам. Комусь краще усамітнитись і відлежатись, а хтось надасть перевагу культурному відпочинку, світським розвагам. Сьогодні можна чудово провести час на природі з родиною, дітьми, друзями чи побалувати себе та близьких подарунками та зробити несподіваний і дуже приємний сюрприз.

Але постарайтесь обмежити свої апетити, якщо щось вимагаєте в оточуючих або вирушаєте за покупками. Можливі великі витрати й розчарування через бракований товар або банальний обрахунок.

Саме час звільнятися від зайвого – наприклад, розпочинати дієту та комплекс фізичних вправ для схуднення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Магія молодого Місяця: прикмети, сни та замовляння
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами