Ми у Facebook
27.07.2014, 11:15

На Рівненщині знайшли викрадачів техніки з офісу партії «Свобода»

На Рівненщині правоохоронці викрили викрадачів техніки з офісу однієї із політичних партій.
У березні цього року невідомі особи обікрали офіс у місті Дубно, який орендувала партія «Свобода» та викрали звідти комп’ютер та обігрівач.
Коли правоохоронці приїхали на виклик, то зафіксували сліди злому та вилучили відбитки пальців, повідомила Олеся Шевченко з Дубенського МВ УМВС України в Рівненській області.

- Завдяки злагодженим діям працівників сектору карного розшуку та дільничних інспекторів міліції Дубенського міського відділу злочин розкрили, – зазначив виконуючий обов’язки начальника Дубенського МВ УМВС Ігор Гай. - Міліціонери розшукали та затримали порушників.

Рівненщина: за відстрочку від служби в армії – 4 000 гривень хабара

У неділю 30 березня 21-річний Олександр, який неодноразово був засуджений за крадіжки, та його вітчим 36-річний Сергій, перебуваючи напідпитку, проникли у приміщення партії «Свобода».

Як пояснили підозрювані, вони не мали політичних намірів. Хотіли лише заволодіти речами. Викраденим комп’ютером Олександр користувався сам.
Наразі вирішується питання щодо обрання міри щодо чоловіків запобіжного заходу.

У Рівному маршрутка потрапила в аварію [+Фото]

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.





На правах реклами