Ми у Facebook
27.07.2014, 18:29

У користувачів ВКонтакте зникли фото і «лайки»

На більшості сторінок і в спільнотах недоступна інформація «на стіні», зникли фотографії, неможливо будь-що написати й завантажити фото та відео.
27 липня в соцмережі «ВКонтакте» зникли фотографії та записи у багатьох користувачів. У більшості спільнот недоступна інформація «на стіні», зникли деякі фотографії. У групах ніби все є, у «підписках» - немає. Зникли «лайки» та можливість їх ставити, а також завантажувати фотографії та відео, скаржаться користувачі.

При цьому сайт vk.com не працює і користувачі при спробі зайти на свою сторінку ВКонтакте читають: «The page you are looking for is temporarily unavailable. Please try again later» (Сторінка, яку ви шукаєте, тимчасово недоступна. Будь ласка, спробуйте знову пізніше»). У мережу можна зайти тільки через додатки.

В інтернеті діє близько десятка українських соціальних мереж

Прес-секретар «ВКонтакте» Георгій Лобушкін в ефірі радіостанції «Говорит Москва» підтвердив інформацію про неполадки в роботі соціальної мережі.

«Є деякі проблеми. Ми з ними зараз розбираємось. Звичайно, це все відновиться у найближчий час. Зараз ми поки що зайняті з’ясуванням», — зазначив Лобушкін.

"Друзі" - нова українська соцмережа: рівняни вивчають переваги

На даний час встановлюються причини збоїв у роботі однієї з найбільших в Європі соцмереж. Швидше за все, аварію одного з дата-центрів спричинила безпрецедентна спека у Санкт-Петербурзі. Подібна ситуація вже траплялась 10 січня 2014. Але тоді проблеми виявились в роботі комутаторів.

До речі, з 1 серпня 2014 р. в Російській Федерації набуває чинності антитерористичний закон, який дає право ФСБ отримувати практично всі дані інтернет-ресурсів, зареєстрованих в РФ.

Довідка
«ВКонтакте» налічує понад 240 млн акаунтів, з яких більше 55 млн відвідуються щодня. В Україні соцмережа станом на травень 2014 нараховувала близько 11,5 млн користувачів. На ВК зареєстрована переважна більшість української молоді, яка використовує цей сайт як універсальний засіб для спілкування і обміну даними. Станом на липень 2014 власниками ВКонтакті є Mail.ru Group (52% акцій) та фонд United Capital Partners (48%) яким володіє російський підприємець Ілля Щербович.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ