Ми у Facebook
28.07.2014, 15:48

У Рівному відбудеться фотовиставка "В радіусі 5 миль"

29 липня о 15 годині в ТЦ "Злата Плаза" (2-ий поверх) відбудеться відкриття персональної виставки молодого фотохудожника Віталія Філімонова.
Прекрасне близько… Не завжди потрібно їхати світ за очі аби помилуватись красою природи, побачити щось нове. Достатньо прокинутись вдосвіта, сісти на велосипед, взяти із собою вірного друга – фотокамеру, та їхати… не обов’язково далеко, адже прекрасне близько.

Переконатись у цьому, побачити прекрасні пейзажі околиць рідного міста, можна на виставці, де усі світлини зроблені в радіусі 5 миль від місця проживання автора.

Відкриття виставки відбудеться 29 липня о 15:00 в ТЦ "Злата Плаза" (другий поверх)!

Активний відпочинок всією родиною на Рівненщині [+Фото]

Філімонов Віталій Миколайович
фотограф, член клубу "Простір фото"

Народився 1987 року в Рівному.
Вперше взяв фотоапарат в руки у 10 років з тих пір не розлучаюсь. Працюю в різних жанрах, але з найбільшим задоволенням в жанрі пейзаж. Люблю Україну та місто в якому живу, дівчат, музику для душі, а також подорожі, в яких відкриваю для себе щось нове.
Учасник колективних виставок у Рівному, Україні, Словаччині (Бардейов, Ружомберок), та ін.. Учасник національних і міжнародних фотовиставок, призер деяких із них. Серед нагород – диплом НСФХУ ("Фотовернісаж на Покрову, 2013"), срібна медаль Салону ("Кубок Рівного з фотомистецтва, 2012"), золота медаль Салону ("Кубок Рівного з фотомистецтва, 2013"), диплом Салону ("Карпатський Фотовернісаж, 2013"), та ін..

Виставка діятиме до 20 серпня 2014 року






На правах реклами