Ми у Facebook
28.07.2014, 08:00

Гороскоп на 28 липня: на старт, увага, упс...

Приготуйтесь до рішучих дій і нових справ. Дійте, працюйте, проте не забувайте про обережність і те, що сьогодні кожен зайнятий власними проблемами. Не чекайте швидкого результату і не сподівайтесь на «доброго дядю».
Астрологічний прогноз: 28 липня 2014, понеділок.

3 місячна доба. Місяць у знаку Лева (перша чверть, росте).

Енергійна перша половина дня. Багато хто з нас відчуває творче натхнення і трудовий ентузіазм. Маємо шанс досягнути професійних успіхів. Вдасться переробити масу справ й обговорити чимало тем – про політику і фінансове становище, пошуки заробітків і підготовку до зими, вступну кампанію у вищі навчальні заклади і чиєсь особисте життя.

Але вислів «Понеділок – день важкий» ми згадаємо у другій половині дня, коли, приготувавшись до старту і навіть почавши рішуче діяти, зненацька наштовхнемося на якісь проблеми і перешкоди на шляху наших починань. непорозуміння у стосунках з колегами та начальство коли звичний початок робочого тижня «урізноманітнять» якісь несподівані проблеми чи перешкоди.

Особливо буде важко яскравим творчим особистостям і неформальним лідерам. Постарайтеся не приймати різких, необдуманих рішень під впливом емоцій і настрою! Уникайте надмірно оригінальних підходів, не тисніть своєю харизмою на оточуючих! Не хочете втрат і неприємностей - будьте помірковані, думайте прагматично і далекоглядно.

Але у будь-якому випадку розслаблятися не можна! Якщо ви вже на низькому старті – приготуйтесь до бігу, нехай і з перешкодами. Як побудуєте свої справи та стосунки сьогодні - такими вони будуть упродовж наступних 30 днів.

Гороскоп на тиждень 28 липня - 3 серпня

Сприятливий день для того, щоб розпочати боротися зі шкідливими звичками або взятися за схуднення й очищення за допомогою дієти.

Непогано себе почуватимуть закохані пари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Почему понедельник – самый тяжелый, а вторник – самый нервный
Лунный календарь дачника, садовода, огородника на июль 2014
Ежедневный лунный гороскоп покупок
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини