Ми у Facebook
30.07.2014, 07:37

Новини з фронту: ОК "Північ" забезпечує "зелений коридор" для луганчан

Для того, щоб мирні жителі Луганська змогли безпечно виїхати з місць небезпечних для життя, де ведуться бойові дії, створено "зелений коридор". До забезпечення функціонування цього гуманітрного коридору долучаються і рівненські військові ОК "Північ".
З метою збереження життя і здоров’я жителів тимчасово окупованих районів Луганської області, недопущення проникнення з тимчасово окупованих територій Луганської області диверсійно-розвідувальних груп та лідерів терористичних угруповань на іншу територію України під виглядом біженців, надання біженцям з тимчасово окупованих районів першої допомоги (медичної та гуманітарної) створено гуманітарний коридор з міста Луганськ та організовано там відповідну роботу за напрямком по вул. Радянській, вул. 16-та лінія, вул. Фрунзе, вул. Шевченка, далі по шосе Луганськ–Щастя через населений пункт Металіст. Пункт збору та перевірки, так званий фільтраційний пункт організовано на території військової частини Державної служби надзвичайних ситуацій України в населеному пункті Щастя.

Персонал та порядок охорони, забезпечення фільтраційного пункту (пункту збору та перевірки), порядок організації взаємодії з представниками Державної служби надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України було визначено на координаційній нараді, яку проведено 28 липня 2014 року в населеному пункті Старобільськ.

Для родичів учасників АТО відкрито гарячу телефонну лінію

Згідно до розподілу повноважень зустріч, огляд біженців на блокпосту 1203, супровід до фільтраційного пункту (пункту збору та перевірки), охорона пункту здійснюється представниками Міністерства внутрішніх справ України, Державної прикордонної служби, відповідно адміністрація пункту включає військовослужбовців – Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби, Державної служби надзвичайних ситуацій.

За інформацією прес-центру ОК "Північ"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ