Ми у Facebook
30.07.2014, 11:35

ПриватБанк у Луганському регіоні працює у вихідні та розширює мережу відновлених відділень на Сході України

У всіх містах і селищах Луганської області ПриватБанк не лише відновив роботу всіх відділень, але й встановлює в них максимально зручний для клієнтів режим роботи.
У Луганській області відділення ПриватБанку переходять на режим роботи без вихідних. Як повідомила прес-служба банку, у всіх містах і селищах Луганської області ПриватБанк не лише відновив роботу всіх відділень, але й встановлює в них максимально зручний для клієнтів режим роботи.

ПриватБанк відновлює штатний режим роботи в Донецькій області

За даними прес-служби банку, 28 липня ПриватБанк відновив роботу п’яти відділень у Донецькій області – у Дзержинську, Новгородському, Краматорську та Слов’янську. У Луганській області відновлено роботу ще двох відділень – у Рубіжному та Сєвєродонецьку.

Режим роботи відділень ПриватБанку на Сході України можна уточнити на сайті vostok.pb.ua або зателефонувавши на безкоштовний номер 3700. Нагадаємо, ПриватБанк запустив спеціальну інтернет-сторінку, присвячену відновленню роботи банку на звільнених територіях. На сторінці vostok.pb.ua можна в режимі реального часу отримати інформацію про працюючі в регіоні відділення, банкомати та термінали самообслуговування.

ПриватБанк закликав українські банки списати кредити загиблим в АТО воякам

Міста Донецької області, у яких на 28 липня відновлено роботу відділень і банкоматів ПриватБанку: Амвросіївка, Артемівськ, Білицьке, Білозерське, Велика Новосілка, Волноваха, Володарське, Вугледар, Горняк, Дзержинськ, Дебальцеве, Димитрів, Добропілля, Докучаєвськ, Дружківка, Комсомольське, Костянтинівка, Краматорськ, Красноармійськ, Мангуш, Маріуполь, Миколаївка, Новий Світ, Новоазовськ, Новогродівка, Новгородське, Новокомсомольськ, Новотроїцьке, Олександрівка, Родинське, Святогорськ, Селидове, Слов’янськ, Соледар, Старобешеве, Тельманове, Українськ, Часів Яр, Червоний Лиман, Черкаське.

Міста Луганської області, у яких на 28 липня відновлено роботу відділень ПриватБанку: Біловодськ, Білолуцьк, Білокуракине, Кремінна, Марківка, Мілове, Новопсков, Новоайдар, Рубіжне, Сватове, Старобільськ, Сєвєродонецьк, Троїцьке, Щастя.





На правах реклами