Ми у Facebook
30.07.2014, 13:13

Футбол. Ліга Чемпіонів: сьогодні «Дніпро» зіграє з «Копенгагеном»

У середу, 30 липня, у Києві в рамках 3-го кваліфай раунду на стадіоні НСК Олімпійський зустрінуться «Дніпро» та «Копенгаген». Початок поєдинку о 19:00. Пряма трансляція на телеканалі 2+2.
Вперше багато років «Дніпро» зіграє в головному клубному турнірі Європи. Нажаль, дніпряни змушені провести свій домашній поєдинок у Києві.

Безперечно, нас чекає чудовий поєдинок, тому вболіваємо сьогодні усім серцем за «Дніпро»!

Вашій увазі висловлювання головних тренерів обох команд на перед матчевій прес-конференції:

Мирон Маркевич, наставник «Дніпра»:

«Копенгаген провів два матчі - вдома і на виїзді. Перший матч зіграли у нічию, а другий у них вийшов досить-таки сильний. Ми вивчали переважно першу гру. Що сказати, сильна, дисциплінована команда».

Сталл Сольбаккен, наставник «Копенгагена»:

«У них є сильні гравці, але «Дніпро», насамперед, відомий своєю командною грою. Вони добре виступали у минулому сезоні, довго лідирували і поступилися в підсумку «Шахтарю» буквально на декілька очок. Можу відзначити сильних флангових півзахисників «Дніпра». Торік вони добре виступили в Лізі Європи - мені сподобалися їхні матчі проти «Фіорентини» і «Тоттенхема».

Футбол. Львівський ультра виступив із заявою щодо переїзду «Шахтаря» до міста


Дніпро (орієнтовний склад): Бойко - Лео Матос, Дуглас, Чеберячко, Федецький - Канкава, Кравченко - Бруну Гама, Селезньов, Коноплянка - Матеус

Копенгаген (орієнтовний склад): Андерсен - Хогла, Нільссон, М.Йоргенсен, Бенгтссон - Аманкваа, Амарт'я, Клаудемір, Н.Йоргенсен - Де Ріддер, Корнеліус

Травмовані: Мандзюк - Стадсгаард, Гісласон

Дискваліфіковані: Зозуля (Дніпро)

Прогноз OGO.ua 1:0





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ