Ми у Facebook
31.07.2014, 07:40

У рівненських таборах буде ще одна зміна відпочинку

У дитячих оздоровчих таборах Рівненщини триває третя зміна. А 9 серпня розпочнеться четверта зміна відпочинку для рівненських дітей.
Як повідомляє прес-служба РОДА, діти дитячого табору «Корчагінець» відкрили третю зміну. Заступник голови Рівненської ОДА Олександр Савчук вважає, що надзвичайно важливо розвивати у дітей почуття патріотизму. А найкраще це робити під час відпочинку у таборі.

«У цьому році оздоровлення проходить у нормальному режимі. Оздоровчі табори області заповнені, і на сьогодні ми не маємо проблем із розміщенням дітей», — зауважив Олександр Савчук.

Відпочинок на Шацьких озерах: як знайти житло, ціни та розваги

Станом на 22 липня 2014 вже оздоровилось 5739 дітей. Звичайно, попит на окремі дитячі заклади оздоровлення перевищує пропозицію та потужність оздоровчої зміни закладу.

У шести таборах Рівненщини буде ще один заїзд - 7-9 серпня.

Для збільшення - натисніть:







Після окупації Криму наша країна втратила 118 таборів

Нагадаємо, діти працюючих (застрахованих) осіб Рівненської області матимуть змогу оздоровитись по 6720 путівкам придбаним за повну вартість та ще близько 900 дітей матимуть змогу оздоровитись за умови часткового фінансування за кошти Фонду, інфоромує Рівненське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Маленьких рівнян запрошують на кастинг вокального шоу "Голос. Діти"

Фондом частково фінансується частина вартості путівки (харчування, лікування, культобслуговування) в сумі, яка затверджена постановою Правління Фонду, у 2014 році ця сума становить 966 гривень. Всю іншу частину вартості оплачує працююча особа, роботодавці та профспілки, та інші.






На правах реклами