Ми у Facebook
31.07.2014, 10:56

Новини з фронту: Рівненські військові стримують та знешкоджують бойовиків у зоні АТО

Війська ОК "Північ" забезпечують комплекс заходів щодо стримування, локалізації та знешкодження бандитських угруповань в епіцентрі збройного протистояння.
Протягом ночі обстановка у Луганській області продовжувала бути напруженою. З метою дискредитації військовослужбовців Збройних Сил України, у складі сил АТО в очах місцевого населення терористами був нанесений підступний удар з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" по населеному пункту Переможне Лутигінського району Луганської області. Про це повідомили у прес-центрі оперативного командування «Північ».

«Нас рвуть, як м’ясо, командування продажне» – інтерв’ю рівненського десантника з війни

Сьогодні, 31 липня, о 9.20 позиції військ оперативного командування "Північ", які залучені до АТО, з боку терористів було проведено 6 ракетно-артилерійських ударів. Зокрема по аеропорту "Луганськ", базовому табору одної із механізованих бригад та підрозділам, які виконують завдання на блокпостах.

Ситуація на сході країни: карта АТО 30 липня [+Відео]

Незважаючи на інтенсивність ведення вогню з боку противника та зростання рівня загроз життю і здоров'ю кожного в проблемному регіоні, бійці оперативного командування "Північ" продовжують демонструвати високий бойових дух та незламну волю до перемоги.

Мобілізація-3: кого призвуть і хто отримає відстрочку на Рівненщині

Усі підрозділи продовжують забезпечувати комплекс заходів щодо стримання, локалізації та знешкодження бандитських угрупувань в епіцентрі збройного протистояння.





На правах реклами