Ми у Facebook
31.07.2014, 12:22

Ситуація на сході країни: карта АТО 31 липня

Українські військові ведуть наступальні дії на сході України. Пропонуємо ознайомитися з картою АТО станом на ранок 31 липня.
30 липня українська авіація завдала удари по скупченнях терористів, знищивши велику кількість бронетехніки і живої сили бойовиків. Це дозволило активізувати наступ сил антитерористичної операції (АТО) і звільнити Дебальцеве і стратегічно важливу висоту Саур-Могила, з якою бойовики постійно вели обстріл позицій українських силовиків, передає прес-центр Ради нацбезпеки і оборони.

Армія закріпилася на окраїнах Горлівки і готується до її звільнення. Контроль над цими територіями дозволить оточити і знешкодити Донецької та Горлівської угруповання терористів. Крім цього, підрозділи високомобільних десантних військ провели рейдові дії в напрямку Рідкодуб, Логвина та Тернове. Там знищені блокпости і вогневі точки бойовиків.

Новини з фронту: У Луганську терористи за виїзд з міста вимагають по 500 грн з людини

Відступаючи, терористи 24 рази обстріляли блокпости і позиції підрозділів Збройних сил України в районах населених пунктів Луганськ, Новий Світ, Маринівка, Амвросіївка, Комісарівка, Придорожнє.

Крім того, вже другий день поспіль в напрямку з міста Луганська по вулицям Радянський, 16-та лінія, Фрунзе, Шевченко, далі по шосе ЛУГАННСЬК-ЩАСТЯ через населений пункт МЕТАЛІСТ, відповідно до розпорядження командувача військ оперативного командування «Північ» функціонує гуманітарний коридор. За підсумками роботи «зеленого» коридору 30 липня з м ЛУГАНСЬК вирвалося 98 чоловік.

КАРТА АТО 31 ЛИПНЯ
Для збільшення натисніть на світлину










Карта з nashidni.org




Карта з ukrain.bazaza.net





На правах реклами