Ми у Facebook
02.08.2014, 10:45

Гелетей каже, що Україна не має ракет, які їй приписали ЗМІ

Міністр оборони України Валерій Гелетей спростовує інформацію про використання Україною балістичних ракет середнього радіусу дії.
"В Україні немає таких балістичних ракет, про які говорять, їх немає в природі", - заявив Міністр оборони України Валерій Гелетей в ефірі програми "Шустер-Live" в ніч на суботу.

Раніше американський телеканал CNN, пославшись на дані американської розвідки, повідомляв про використання українською стороною балістичних ракет проти бойовиків на Сході України, повідомляє "Українська правда"

Волинський айдарівець розповів, коли закінчиться війна

Разом з тим, в Місії України при НАТО назвали "черговою фальшивкою" інформацію про нібито підтверджене в Альянсі використання Україною балістичних ракет.

У поширеному в п'ятницю коментарі Місії України при НАТО йдеться: "У зв'язку з появою в окремих ЗМІ інформації про нібито підтвердження в НАТО факту використання Збройними силами України балістичних ракет під час антитерористичної операції на сході нашої держави Місія України при НАТО зазначає.

В Україну рухається ешелон з озброєними чеченцями, - РНБО

З'ясування джерела походження цієї інформації в прес-службі і Політичному директораті Міжнародного секретаріату НАТО, військових структурах Альянсу показало, що НАТО останнім часом не коментувало питань використання Україною будь-якої зброї.

Отже, стає очевидним, що на тлі численних фактів обстрілів українській території з території Російської Федерації поширення подібних повідомлень є черговою фальшивкою".





На правах реклами