Ми у Facebook
02.08.2014, 21:36

Жителі сходу запевняють, що готові воювати проти ЛНР

Рівненські військові ОК "Північ" продовжують забезпечувати "зелений коридор" для жителів Луганська. Військові розповідають, що жителі сходу готові йти захищати державу, брати участь в АТО.
Зважаючи не те, що лідери Луганської народної республіки днями оголосили мобілізацію для чоловіків, віком від 18 до 60 років, можливостей у них покинути небезпечні райони дуже мало. А тим із них кому вдалося дістатися до міста ЩАСТЯ в більшості потрібна медична та психологічна допомога.

На переконання одного з мешканців Луганщини Василя П. їх використали в інтересах сусідньою держави, яка підтримує збройне протистояння, щоб розколоти український народ.

Ситуація на сході країни: карта АТО 2 серпня

- Відмова вступати до лав ЛНР сприймається бандитськими угрупуваннями, як дезертирство за яке калічать та вбивають. Ми ж для себе обираємо інший шлях, - після відновлення обіцяємо стати до строю у лави Збройних Сил України, - запевняє чоловік. У відповідь військовослужбовці, які забезпечують "зелений коридор" підтверджують той факт, що випадки, коли місцеві жителі звертаються до них з бажанням поповнити лави захисників українського народу хоч і поодинокі та все ж таки є.

До слова, за підсумками 1 серпня війська оперативного командування "Північ" евакуювали з Луганська ще 282 особи серед яких 140 жінок, 132 чоловіків та десятки дітей.

За інформацією прес-служби ОК "Північ"





На правах реклами