Ми у Facebook
04.08.2014, 08:20

Дітей переселенців позачергово розміщують в школи та садочки Рівненщини

Дошкільні навчальні заклади та школи області продовжують приймати дітей вимушених переселенців з Криму та східних регіонів (зони проведення АТО).
«За весь час цих нелегких подій до нас звернулись батьки 35- дітей і усіх малюків ми влаштували у дитсадки Рівненської області. Хоча ситуація з місцями в ДНЗ непроста, але відмовити цим людям у влаштуванні в заклади освіти не могли»,- зазначив начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський.

Для того аби оформити дитину в дитячий садок батьки можуть звернутись безпосередньо у найближчий заклад або той, який дитина відвідуватиме. Достатньо лише написати заяву на ім’я керівника закладу. Якщо відсутні усі необхідні документи – їх можна подати у заклад пізніше, додав Григорій Таргонський.

У Рівному відкриють "гарячу лінію" для родин військовослужбовців

Це саме стосується і під час оформлення у школи краю. У ці навчальні заклади уже зараховано пів сотні школярів.

У вишах Рівненської області забажало навчатись 9 студентів, які переїхали зі східних областей та АР Крим.

Рівнерада звернеться до Верховної Ради та Кабміну щодо плати за землю

В середньому щодня до освітян області находить по два звернення від вимушених переселенців щодо влаштування дітей у навчальні заклади. В управлінні освіти і науки Рівненської ОДА переконані, що напередодні навчального року кількість таких звернень збільшиться, і їм теж готові надати допомогу.

Нині в Рівненській області працює 495 дошкільних навчальних закладів, в тому числі 104 НВК та 677 шкіл.





На правах реклами