Ми у Facebook
05.08.2014, 15:07

За свої оголені фото в інтернеті рівненчанин відповідатиме перед Законом

Що спонукало 25-річного жителя м. Острога зареєструватися на інтернет-сайті для інтимних знайомств, він і сам пояснити не зміг.
Фото не є ілюстрацією до матеріалу

Саме на цьому інтернет-ресурсі чоловік виклав свої інтимні фотографії, при цьому його не хвилювало, що він одружений та має малолітню дитину. Через певний час горе-Казанова ще раз завантажив свої світлини на цей же сайт. Про це повідомила Вікторія Антонова з Острозького МВ УМВС України в Рівненській області.

Щоправда, замість знайомства із представницями прекрасної статі, його очікувало спілкування із правоохоронцями.

В Мережі з'явилося конфузне відео: пташка заплямувала Путіна послідом

- Під час моніторингу працівниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми всесвітньої мережі Інтернет було виявлено, що 25-річний острожанин розповсюджує фотографії порнографічного характеру, – повідомив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук. – Судово-мистецтвознавча експертиза підтвердила, що фотозображення відносяться до фото продукції порнографічного характеру, за розповсюдження якої передбачено кримінальну відповідальність.

Відносно чоловіка слідчим слідчого відділення Острозького МВ було розпочато кримінальне провадження, передбачене частиною 3 статті 301 (Виготовлення і розповсюдження порнографічних предметів, вчинені повторно).

Фура з рівненськими номерами протаранила блокпост у Мелітополі

До речі, це вже другий випадок подібної спроби знайомства. У березні цього року ще один житель Острозького району також намагався «підчепити» дівчину за допомогою світлин порнографічного характеру. Справа була передана до суду, відповідно до вироку якого чоловікові довелося сплатити штраф у розмірі 1 020 гривень.

Тож, правоохоронці закликають не розміщувати на будь-яких інтернет-ресурсах свої чи чужі фотографії, а також будь-які зображення, відео порнографічного характеру, адже за подібні дії винуватців очікує кримінальна відповідальність.





На правах реклами